Aktive ejerskaber
Vores ejerskaber

Aktive ejerskaber

Gennem årene har Chr. Augustinus Fabrikker været ejer af mange succesfulde virksomheder i en bred vifte af industrier. Fælles for historien er, at vores virksomheder har stærke markedspositioner eller brands. Vi ser det som en del af vores strategi at investere i blandt andet danske ikonvirksomheder.


VORES FILOSOFI

  • Vi investerer i sunde og ansvarlige forretningsmodeller, hvor den samlede ledelse kan udstikke og eksekvere en optimal strategi.
  • Vi lægger stor vægt på sammensætningen af lederskab og kompetence i formandskab, bestyrelse og daglig ledelse.
  • Vi vægter dialog og gensidig tillid.
  • Vi interesserer os for virksomhedernes langsigtede succes, men forholder os om nødvendigt ligeledes aktivt til den løbende udvikling.
  • Vi tilsikrer at vores virksomheder tager en aktiv tilgang til ESG.
  • Vi bakker op om investeringer, som giver mindre afkast på kort sigt, såfremt investeringerne på lang sigt kan accelerere en positiv udvikling i virksomheden.
  • Vi mener, at langsigtet succes skabes gennem motiverede medarbejdere og kompetente ledelser.

VORES
EJERSKABER

Chr. Augustinus Fabrikker ejer virksomheder inden for en bred vifte af industrier. Vores ejerskab er baseret på dialog, tillid og ansvarlighed, og vi sætter ordentlighed, professionalisme og integritet højt. Vi har respekt for arbejdsdelingen mellem ejere, bestyrelse og ledelse. I det daglige overlader vi det til ledelserne at drive virksomhederne, men vi stiller vores erfaring og kompetencer til rådighed, når der fx skal træffes modige beslutninger eller er behov for forandringer.

Fælles for vores virksomheder er høje ambitioner og stærke markedspositioner.

SCALE
INVESTERINGER

En del af vores ejerskaber, kategoriserer vi som scale-investeringer. Gennem investering i den næste generation af selskaber med rødder i Danmark og internationalt udsyn ønsker vi at skabe arbejdspladser, udvikle immaterielle rettigheder og teknologi samt skabe en sund værditilvækst.

Chr. Augustinus Fabrikker er en dedikeret partner, der investerer i markante danske virksomheder, som har opnået proof-of-business og behøver kapital til at skalere forretningen. Vores tilgang til langsigtet ejerskab i vores scale-investeringer er baseret på samme grundprincipper som i vores strategiske investeringer.