Abacus Medicine A/S

Abacus Medicine A/S

Abacus Medicine er en førende leverandør af original receptpligtig medicin i Europa, og bygger på kerneprincippet om fri bevægelighed for varer på EU’s indre marked. Virksomhedens overordnede vision er at understøtte bedre sundhedsydelser gennem bedre adgang til medicin. Dette gøres ved at tilbyde medicin til mere overkommelige priser for at reducere sundhedsomkostninger, hvilket er Abacus Medicines primære bidrag til samfundet. Mange af produkterne er dyre, livskritiske lægemidler, der tilbydes til lavere priser gennem Abacus Medicines stærke netværk.

Virksomheden blev grundlagt i 2004 af Flemming Wagner og hans far og har hovedkontor i København, Danmark. Selskabet er idag vokset til en paneuropæisk virksomhed med aktiviteter i +12 lande og +1.000 ansatte. Efterhånden som Abacus Medicine vokser, gør selskabets sociale påvirkning også, og virksomheden anerkender sin forpligtelse overfor interessenter og det bredere samfund. Virksomhedens vækst stammer fra en kontinuerlig investering i nye markeder og øget antal produktlicenser for de lægemidler selskabet distribuerer. Forretningsmodellen understøttes af et sofistikeret IT-system til analyse af Big Data i realtid, hvilket bidrager til virksomhedens ledende position i branchen.

Udover den nuværende kerneforretning bevæger virksomheden sig også ind på det globale marked for farmaceutiske tjenester, herunder levering til kliniske forsøg, ikke-licenseret medicin og managed access programmer via brandet Pharma Services.