Corti ApS

Corti ApS

Corti er en dansk virksomhed, der har udviklet en lydbaseret kunstig intelligens (AI)-software til diagnosticering og dokumentation i sundhedssektoren.

Med den banebrydende AI-software sigter Corti efter at nedbringe antallet af fejldiagnosticeringer og derved være med til at redde liv. Softwaren bidrager med vejledning og kvalitetssikring i lægefaglige konsultationer og er forankret i forskning.

Cortis mål er at blive det førende AI-værktøj for læger og sundhedspersonale. Ved automatisering af administrative opgaver – såsom journalisering – får sundhedsfagligt personale mere tid til patient-læge interaktion. Herved kan produktivitet samt motivation øges blandt lægefagligt personale – og som konsekvens heraf bidrage til øget kvalitet i medicinske konsultationer, diagnosticeringer og behandlinger.

Corti blev grundlagt i 2016 af Andreas Cleve og Lars Maalløe og har hovedkontor i København. AI-softwaren bliver i øjeblikket brugt hos akutafdelinger i Europa og USA. Chr. Augustinus Fabrikker investerede i Corti i september 2021.