itm8 A/S

itm8 A/S

itm8 er Nordeuropas førende digitale transformationspartner for både mindre, mellemstore og corporate kunder. Ligesom itm8 også er leverandør til offentlige institutioner. Virksomheden tilbyder en bred række af services inden for IT-drift, cloud- og digital transformation, applikations services, ERP og cybersikkerhed, og dækker således virksomheders behov for professionel understøttelse på deres digitale rejse – lige meget hvor på rejsen, de befinder sig.

Den moderne virksomhed efterspørger i dag adgang til nye værktøjer, der kan transformere de traditionelle arbejdsgange og åbne døren til nye muligheder, markeder – og ny vækst. Det får de hos itm8, der udspringer fra Danmark, men som også er repræsenteret i Sverige og har kompetencecentre i Tjekkiet og Filippinerne. itm8 blev grundlagt i 2003 af bl.a. Henrik Kastbjerg. Virksomheden er repræsenteret ved +25 kontorer, herunder er de største lokationer placeret i henholdsvis København, Aarhus og Herning, på tværs af fire lande og med et medarbejderantal på +1.700.

I 2022 investerede Axcel sammen med bl.a. Chr. Augustinus Fabrikker i itm8. Som et led i denne proces opkøbte itm8 den dansk/svenske IT-virksomhed AddPro med henblik på at indfri ambitionerne om at udvide itm8’s markedsposition og blive en førende nordeuropæisk managed IT og digital transformation udbyder/partner.