Kristeligt Dagblad A/S

Kristeligt Dagblad A/S

Ingen anden avis i Danmark har gennem sin historie beskæftiget sig så indgående med livets store spørgsmål som netop Kristeligt Dagblad. ”Tro, etik og eksistens” står der på avisens forside med henvisning til tre væsentlige fokusområder. Redaktionen arbejder hver dag målrettet på at sætte aktuelle problemstillinger og debatter ind i en større sammenhæng gennem sober og troværdig journalistik.

Kristeligt Dagblad blev stiftet 1. oktober 1896 og har gennem tiden udviklet sig fra at være en avis, der henvender sig til kirkeligt interesserede, til i dag at være en kultur- og eksistensavis med særligt fokus på litteraturen. I de seneste 20 år har avisen fordoblet sit oplag i en trængt avisbranche. Avisen læses hver dag af godt 100.000 læsere og har en stor digital læserskare med 600.000 brugere om måneden. Dertil kommer eget forlag med samme fokus som dagbladet.

Chr. Augustinus Fabrikker blev aktionær i 1994, da avisen var truet af lukning, og i dag er den en veldrevet medievirksomhed, der løbende giver overskud.