Stiesdal A/S

Stiesdal A/S

Stiesdal A/S er et dansk selskab, der udvikler teknologier til at fremme den grønne omstilling og bekæmpe klimaforandringer. Selskabet har tre forretningsområder: (1) Stiesdal Hydrogen: Omkostningseffektive elektrolyseanlæg til produktion af grøn brint (2) Stiesdal SkyClean: En teknologi, der ved hjælp af pyrolyse omdanner restprodukter fra landbruget til biokul og grøn energi, og dermed bidrager til at fjerne overskydende CO2 fra atmosfæren (3) Stiesdal Offshore: Innovative designs af flydende fundamenter til offshore vind, der muliggør udnyttelse af dybe vandområder, hvor traditionel bundfast offshorevind ikke kan opstilles.

Alle forretningsområderne er baseret på samme vision om at reducere omkostningerne og øge effektiviteten af vedvarende energisystemer.

Stiesdal A/S blev grundlagt i 2016 af Henrik Stiesdal, som er ophavsmand til en række opfindelser, herunder den trevingede vindmølle, kendt som ”Det Danske Koncept”. I dag består selskabet af ca. 140 medarbejdere, fordelt på lokationer i København (Hovedkontor), Aarhus og Give.